Ξενοδοχείο Porto Ligia στη Λευκάδα, Λυγιά

Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Porto Ligia! Εκεί όπου μπορείτε να αφεθείτε για να απολαύσετε τις πραγματικές χαρές της ζωής... Εκεί όπου ο ουρανός και η θάλασσα σμίγουν αρμονικά για να σας ταξιδέψουν στο όνειρο... Καλώς ήρθατε σε έναν νέο τρόπο ζωής... Απαράμιλλη ομορφιά...αξεπέραστη ποιότητα...αυθεντική φιλοξενία... Εκεί όπου η κάθε στιγμή έχει ξεχωριστή αξία.

Διαμονή

Κτισμένο σύμφωνα με την επτανησιακή αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο μας είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον και τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Χτισμένο στον γραφικό κόλπο της Λυγιάς, σε επαφή με τη θάλασσα, προσφέρει υπέροχη θέα, κοσμοπολίτικο στυλ και συγχρόνως ηρεμία, γαλήνη και ξεκούραση.

Υπηρεσίες

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό parking, ανελκυστήρα, snack & coffee bar και Wi-Fi Internet. Η αίθουσα πρωινού μπροστά στην καταγάλανη θάλασσα είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη μέρα σας!

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στον ειδυλλιακό κόλπο της Λυγιάς. Η Λυγιά είναι γνωστό ψαροχώρι με γραφικό λιμανάκι στα ανατολικά του νησιού, 5 χλμ νότια της πόλης και 10 χλμ βόρεια από το κοσμοπολίτικο Νυδρί.

Λευκάδα

Γνωρίστε τη Λευκάδα και οργανώστε τη διαμονή σας από τώρα…